Over mij

Graag stel ik mij even kort aan u voor.IMG_6742

Ik ben Nelleke André en ik woon en werk als Edelsmid in Hoevelaken. In het verleden heb ik Fysische Geografie gestudeerd in Utrecht en daarna voor onze opgroeiende kinderen gezorgd. Een paar jaar geleden ben ik de DFA- en daarna de ADFA-opleiding gaan volgen, opleidingen die opleiden tot bloemist. Afgelopen jaren heb ik bloemworkshops gegeven en bruidswerk verzorgd. Al wel 20 jaar was het mijn wens om te leren edelsmeden. Mei 2016 ben ik gestart met de vakopleiding Edelsmeden aan de Academie van Helden in Zeist en in februari 2019 ben ik afgestudeerd met mijn Meesterstuk collectie. Edelsmeden is een prachtig vak, het is een feestje om als edelsmid werkzaam te kunnen zijn.

U bent in mijn atelier in Hoevelaken, Oosterdorpsstraat 18, hartelijk welkom, om mijn werk te bekijken, een sieraad aan te schaffen of een door u gewenst ontwerp te bespreken. Ik werk op afspraak, maar u mag altijd op de bonnefooi komen en kijken of ik er ben. Op zondag hou ik graag een vrije dag.

Ik kunt contact met me opnemen door me te bellen, een SMS- sturen, of een berichtje te sturen via whatsapp op 06-33670189

 

 

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close